Stadspromenad

Befinner mig i en mindre stad med syfte att skriva. Det kan jag dock inte göra hela tiden utan passar på att rensa huvudet på tankar genom att ta en promenad. Att gå är ett fantastiskt sätt att få se och uppleva en ny stad.

Att flanera gatorna fram och ta emot intrycken är skönt. Det blir ett behagligt tempo och man lära känna staden samtidigt som man får frisk luft. Städer har så mycket att visa upp och när man går hinner man med att upptäcka. Vackra hus, vyer, statyer, installationer, djur, historiska platser och mycket mer. Idag fick jag även som på näsan och det känns som en välförtjänt bonus. Första promenaden varade flera timmar, först en timme utan stopp, sedan fler timmar men med stopp för fika och shopping. Det blev en väldigt fin eftermiddag.

På kvällen tog jag en raskare kvällspromenad. Jag gick längs vatten och fick se en helt annan sida av staden. Det var kallt och mycket halt men ändå en fin upplevelse.

Det blir definitivt en ny promenad imorgon. Och när ni kommer till en ny stad. Passa på att strosa runt, det blir en helt annan upplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.