Avstämning

SmurfbokSolen skiner, det är en skön söndag men jag känner mig ändå ur form. Energinivåerna är inte på topp men så kan det ju vara ibland. Tar tillfället i akt och planerar lite för framtiden. Sätter upp några mål, några milstolpar och funderar även på planeringen som ska få allt att fungera. För mig, som för många andra, är det just planeringen som de goda ambitionerna faller på. Tiden ska ju räcka till så många planer.

När jag tittar på mina nuvarande mål och planer noterar jag att jag märkligt nog har fått in mer tid för träning men mindre tid för skrivande. Jag behöver alltså en bättre balans, för att hinna med båda.

SmurfinaFör träningen gäller Tjejmilen som en utmaning under hösten och hittills går förberedelserna hyfsat bra. Jag har nu även lagt in Blodomloppet som ett delmål, ett sätt att få en avstämning av läget inför sommaren.

För skrivandet har jag bokat in delar av påskhelgen enbart för skrivande. Jag har fixat med allt praktiskt som mat och boende så att jag verkligen kan fokusera på skrivandet. Det ser jag fram emot. Jag behöver några dagar av intensivt skrivande för att veta hur jag ska gå vidare.

Nu ska jag trots all bege mig ut i solskenet, en promenad för att känna efter att mina mål är tillräckligt utmanande och sporrande. Avstämningar är nyttiga och ger ny kraft till genomförande. Nu är jag på gång.

Annons

2 tankar på “Avstämning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.