Varierande träning

Detta ser ut att bli en bra träningsvecka. Jag har lyckats få in en del vardagsmotion och flera motionspass. Jag har varit på tre olika anläggningar, och besökt olika pass för att variera min träning och framförallt få min själv att inse att jag har massor av träningsmöjligheter.

I onsdags var jag på F&S Stockholms nyaste anläggning Hagastan. Det var otroligt mycket folk där. Fullt med skor i entrén och alla skåp i omklädningsrummet var upptagna. Jag hade bokat plats på ett vanligt jympapass och där var det inte fullt. Vi hade gott om plats att röra oss. Det var visserligen väldigt halt på golvet men jag kämpade på så hårt jag kunde. Till min glädje insåg jag att min kondition blivit bättre men jag fick även en insikt om att jag behöver träna mer styrka. Det är bra med insikter. Nu vet jag vad träningen ger och vad jag behöver komplettera med.

Torsdagskvällen innebar ett besök på ett av F&S Stockholms mindre anläggningar, Annexet. Jag vet ju att jag gillar Indoor Walking (IW) men jag ville gärna testa en annan anläggning och ledare. Varje ledare har sin egen stil, sin egen prägel på upplägget och sin egen musik. Viss musik peppar mig mer och vissa ledare sporrar mig mer. Därav vill jag våga testa. Även om detta var ett bra pass, så tror jag nog ändå att jag trivs bättre på de andra IW-pass som jag brukar besöka. Även det är en god insikt.

Nu är jag väldigt trött i benen. De behöver vila. Nu får de ledig resten av kvällen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.