Söndagspromenad

VinterskorNär solen sken så strålande vackert idag, kunde jag inte låta bli att ge mig ut på promenad. Raska steg i närområdet innebar mest promenad på gång- och cykelbanor. Der är vackert men det är halt. Jag fick verkligen ha kolla på var jag satte ner fötterna. Behöver jag skriva att jag längtar till våren?

Isen1Men våren får gärna vänta. Dels behöver alla skolbarn få njuta av sina sportlov, dels behöver alla skid- och skridskoåkare får några fler fina helger. Idag var det fullt med folk ute på sjön Norrviken. Alla åldrar fanns där och många olika inressen; fartfantaster, barnvagnar, motionärer, flanörer och soldyrkare. Kanske borde jag göra dem sällskap innan vintern är slut.

Det blev en skön promenad på över två timmar. Och jag är så glad. Jag mår bra av att röra på mig, få andas frisk luft, lyssna på musik och mina egna tankar. Och jag anar framsteg. Jag går fortare än tidigare, rör mer på benen. Jag behöver förlänga min runda och hitta nya vägare. Och jag behöver hitta ny, snabbare musik att gå till. Det känns riktigt bra.

4 tankar på “Söndagspromenad

    • Jag är glad att jag hittat tillbaka till promenadglädjen. I somras var den helt borta, men nu känns det bra igen. Och till våren blir det ännu bättre!

  1. Härligt med framstegen! Och det är bara början, vet du, ännu fler framsteg lär komma med tanke på hur du jobbar på nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.